Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοί είμαστε;

Εξυπηρετούμε: Κρήτη μέσω του δικτύου μας καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω Ταχυμεταφορών/Courier με αντικαταβολή Ολοκληρωμένες λύσεις της Auto World Ανταλλακτικά και Αξεσούαρ για όλους τους τύπους αυτοκινήτου και όλες τις μάρκες της αγοράς.

“Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποτελλεί για εμάς την μεγαλύτερη έμπνευση για να συνεχίζουμε να σας προτείνουμε λύσεις που πραγματικά χρειάζεστε.”

 

Η Εταιρεία μας

H AUTOWORLD ιδρύθηκε το 2015 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στήν εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών είδων αυτοκινήτου για την ελλήνικη άγορα.

Τα προιόντα μας απευθύνονται κυρίως σε πελάτες χονδρικής. Οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν επιχείρηση είναι η παροχή προιοντών με άριστη σχέση ποιότητας/τιμής,η διαρκής έρευνα της αγοράς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, καθώς και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Για εμάς στην AUTOWORLD είναι σημαντικό να έχουμε μία ειλικρινή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας.Προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλουμε την βοηθειά σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

H AYTOWORLD ιδρύθηκε το 2015 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στήν εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών είδων αυτοκινήτου για την ελλήνικη άγορα.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας απευθύνονται κυρίως σε πελάτες χονδρικής. Οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν επιχείρηση είναι η παροχή προϊόντων με άριστη σχέση ποιότητας/τιμής,

 

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η εμπειρία,η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία της AUTOWORLD αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων προιόντων μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού συνεργάτη.

Σταύρος Καμαράτος

  • Υπεύθυνος Πωλήσεων
  • AutoWorld

Επικοινωνία

2810 371213

Καριάς 56, Ν. Αλικαρνασσός
Ηράκλειο Κρήτης
Ελλάδα

Κινητό: 6974 009319